in dit speciale terroir, een schitterende combinatie van bergen en zee, cultiveren de 300 wijnboeren van "Orealios Gaea" generatie na generatie hun wijngaarden en produceren ze de unieke wijnen van Kefalonia.
De druiven die voor Classic Robola worden gebruikt, zijn afkomstig van de semi-bergachtige wijngaarden van Kefalonia, die nog steeds worden verbouwd met traditionele technieken, met lage opbrengsten en uitstekende kwaliteit.
Lichte aroma's van citrusvruchten, zoals grapefruit en citroen, en een vleugje kruiden. Een jonge en frisse wijn, met knapperige zuren, body en structuur.
VINIFICATIE Oogst van begin tot eind augustus. Koude extractie bij 8◦C gedurende 6 uur. Fermentatie in roestvrijstalen stille tanks. Gecontroleerde temperatuur van fermentatie 15-17◦C.
Wilt u sterke drank én delicatessen bestellen? Kies bij uw tweede bestelling voor de verzendmethode ophalen in de winkel. U betaalt dan slechts 1 keer verzendkosten. Wij voegen vervolgens beide bestellingen samen en sturen deze naar u toe.
Sterke drank én delicatessen bestellen? Kies bij uw tweede bestelling de verzendmethode ophalen in de winkel. U betaalt dan slechts 1 keer verzendkosten. Wij sturen beide bestellingen naar u toe.