Betaalmethodes

Voor het veilig afrekenen in onze webshop, bieden wij de volgende betaalmethodes:

iDEAL (Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard

Een creditcard is een universeel betaalmiddel waarmee u achteraf betaalt. Dit is meteen het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van uw rekening wordt gehaald.

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders  bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank, online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Welkom bij Griekse Huis Slijterij
Ben je 18 jaar of ouder? Vul je geboortedatum in voor toegang tot het slijterij-gedeelte van onze webshop.
Geboortedatum